Kérlek segíts, hogy megelőzzük az egészségügyi dolgozók kiégését!


Alapítványunk a  PTE KK Gyermekgyógyászati Klinika Intenzív Osztály dolgozói számára tréninget szervez annak érdekében, hogy megelőzze a kiégést és visszaadja a gyógyítók szenvedélyét és önbecsülését.

Az egészségügyi dolgozók segítséget kapnak, hogy képesek legyenek igazi gyógyító kapcsolatot kialakítani a páciensekkel és a hozzátartozókkal, javuljon az együttműködésük a munkatársaikkal, és képesek legyenek a saját jóllétükkel törődni, azt fejleszteni.

Segítségüket kérjük a tréning díjának kifizetéséhez: https://betegujszulott.hu/adomanyozas/

Adód 1%-a életet ment!

Adód 1%-ából orvosi műszereket vásárolunk kis betegeink részére! Előre is köszönjük, ha ezzel támogatod alapítványunkat.
Adószámunk: 19034858-1-02

Amennyiben lehetőséged van, és szeretnél segíteni betegeinken, akár közvetlenül is adományozhatsz az alábbi linkre kattintva: https://betegujszulott.hu/adomanyozas/

Folytatódnak a Babamentő tanfolyamok!

Ha mindent meg szeretnél tudni a csecsemő újraélesztésről, a tanfolyamon a helyed! Jelentkezés és infó:
https://babamento.hu/esemenyek/pecs-0427

Szja visszatérítést kaptál? Ettől függetlenül  rendelkezhetsz adód 1%-áról.

Szja visszatérítést kaptál? Ettől függetlenül  rendelkezhetsz adód 1%-áról. Ajánld fel idén is a beteg újszülöttek támogatására, amivel életmentő műszerek vásárlását segíted.

Köszönjük a Treszner Kft-nek adományát!

Szeretnénk megköszönni minden kis betegünk nevében a Treszner Kft-nek és mindenkinek, aki a művész naptár létrehozásán dolgozott az Alapítványunknak befolyt 1.963.095 Ft összeget, amelyet új életmentő eszközök beszerzésére szeretnénk fordítani.

Új eszközt vásároltunk adományaikból

Megérkezett az Önök adományaiból vásárolt Drager Medical bilirubinszint mérő eszköz, amellyel tűszúrás nélkül is diagnosztizálni lehet az újszülötteket, ha “besárgulnak”. Nagyon köszönjük adományaikat!

Elindult új oldalunk!